Käyttöehdot

Autonopas.fi on autoalan asiantuntijoiden ylläpitämä blogisivusto, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa auton vianmäärityksestä, korjauksesta, huollosta ja yleisestä kunnossapidosta. Tässä käyttöehdoissa kerromme sivustomme käytöstä ja oikeuksistasi käyttäjänä.

Sivustomme sisältö on tarkoitettu yleiseen tiedotustarkoitukseen ja tarjotaan sellaisenaan ilman takuita tai vastuuta sisällön oikeellisuudesta tai täydellisyydestä. Autonopas.fi ei vastaa mistään vahingosta, joka voi johtua sivuston käytöstä tai sen sisällöstä.

Sivustomme sisältö on tekijänoikeuden alaista, ja kaikki oikeudet ovat Autonopas.fi:n omistuksessa, ellei toisin mainita. Sivustomme sisältöä ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman lupaa. Sivustomme sisältöä saa jakaa ja lainata henkilökohtaiseen käyttöön viitaten aina lähteenä Autonopas.fi -sivustoon.

Sivustomme saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille. Autonopas.fi ei ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai käytöstä. Kolmannen osapuolen sivustojen käyttö tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla.

Autonopas.fi pidättää oikeuden muuttaa sivuston käyttöehtoja tai sisältöä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Päivitämme käyttöehdot tarvittaessa ja suosittelemme käyttäjiämme tarkistamaan käyttöehdot säännöllisesti.

Jos sinulla on kysymyksiä tai huomautuksia sivustomme käyttöehdoista, ota meihin yhteyttä yhteystietolomakkeemme kautta.

Kiitos, että käytät Autonopas.fi -sivustoa. Toivomme, että sivustomme tarjoaa sinulle hyödyllistä tietoa auton kunnossapidosta ja ajoneuvon ongelmien ratkaisemisesta.

Ystävällisin terveisin, Autonopas.fi -tiimi