Toyota Corolla avaimen pariston vaihto

Joskus Toyota Corolla -avaimen paristo loppuu, ja avain lakkaa toimimasta. Onneksi on helppoa vaihtaa avaimen paristo itse, joten sinun ei tarvitse viedä autoa korjaamolle. Tämä artikkeli kertoo, kuinka Toyota Corolla -avaimen pariston vaihto suoritetaan helposti ja nopeasti.

🚀Suositeltu artikkeli: Auton Avaimen Pariston Vaihto

Taulukko: Toyota Corolla avaimen pariston vaihto

Toyota Corolla avaimen pariston vaihto
Toyota Corolla avaimen pariston vaihto
Tarvikkeet: Toyota Corolla -avain, CR2032-paristo
Aika: Noin 5 minuuttia
Vaikeustaso: Helppo
Kustannukset: Alle 5 euroa

Alla löytyvät Toyota Corolla avaimen pariston vaihtovideot malleille vuosien 2014 ja 2022 välillä.

🔋 Vaihe 1: Hanki tarvittavat välineet

Ensimmäinen askel Toyota Corolla -avaimen pariston vaihdossa on hankkia tarvittavat välineet. Tarvitset vain Toyota Corolla -avaimen ja uuden CR2032-pariston. CR2032 on litium-paristo, joka on yleinen käytössä monissa eri laitteissa.

🔋 Vaihe 2: Avaa avain

Kun sinulla on tarvittavat välineet, voit avata Toyota Corolla -avaimen. Avaimen avaaminen on helppoa: avaa avain painamalla pientä painiketta avaimen takana ja vedä sitten kansi pois.

🔋 Vaihe 3: Vaihda paristo

Kun olet avannut avaimen, näet pariston. Irrota vanha paristo varovasti ja aseta uusi paristo tilalleen. Muista varmistaa, että paristo on oikein päin.

🔋 Vaihe 4: Sulje avain

Kun olet vaihtanut pariston, voit sulkea avaimen painamalla kantta takaisin paikalleen. Paina kantta varovasti kunnes se napsahtaa kiinni.

🔋 Tärkeitä huomioita

 • Varmista, että uusi paristo on oikein päin.
 • Ă„lä heitä vanhaa paristoa roskikseen. Vie se paikalliseen kierrätyskeskukseen.
 • Jos Toyota Corolla -avain ei toimi pariston vaihdon jälkeen, tarkista, että paristo on oikein päin ja että se on asetettu paikalleen kunnolla.

🔋 Yhteenveto

Toyota Corolla -avaimen pariston vaihtaminen on helppo tehtävä, joka voidaan suorittaa nopeasti ja vaivattomasti. Artikkelissa kerrottiin yksityiskohtaisesti tarvittavat välineet ja vaiheet, jotka auttavat sinua vaihtamaan avaimen pariston helposti. Muista noudattaa tärkeitä huomioita, jotka auttavat sinua välttämään mahdolliset ongelmat.

🔋 Helppo ja halpa ratkaisu avaimen toimivuuden ylläpitämiseen

Toyota Corolla -avaimen pariston vaihtaminen on helppo ja halpa ratkaisu avaimen toimivuuden ylläpitämiseen. Se vie vain muutaman minuutin, eikä vaadi erityisiä taitoja. Se on hyvä tietää, koska se voi auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä.

🔋 Loppusanat

Jos Toyota Corolla -avaimen paristo on loppu, älä huoli. Pariston vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Noudata vain artikkelissa annettuja ohjeita, niin voit vaihtaa avaimen pariston helposti itse. Muista kierrättää vanha paristo asianmukaisesti, jotta autat ympäristöä.

Arvioi tämä post

2 kommenttia artikkeliin ”Toyota Corolla avaimen pariston vaihto”

 1. Saako mallia 2000 corolla Trekin käyntiin jos paristo on loppu ja saako ovet auki ja kiinni kahvasta etä homma ei enää onnistu.
  Olen 2 vkon reissulla, joten en voi käyttää vsrs-avainta.
  Voinko itse vaihtaa pariston ja mikä paristo on oikea.

  Vastaa
  • Hei,

   Jos autosi paristo on loppu, sen käynnistäminen voi olla haastavaa. Voit kuitenkin yrittää käynnistää auton apukäynnistyksellä toisen auton avulla tai käyttämällä kannettavaa akkulaturia.

   Jos etäavaimen paristo on loppu, ovet eivät välttämättä aukea etätoiminnolla. Kuitenkin, useimmissa autoissa on mekaaninen varalukko, joten voit käyttää fyysistä avainta avataksesi oven.

   Voit kyllä vaihtaa etäavaimen pariston itse. Mallista 2000 Toyota Corollan avaimelle yleisesti sopiva paristo on CR2032, mutta suosittelen tarkistamaan autosi käyttöoppaasta tai avaimen sisältä varmistaaksesi oikean paristotyypin. Pariston vaihto on yleensä yksinkertainen toimenpide: avaa avaimen kansi varovasti ja vaihda vanha paristo uuteen.

   Jos et ole varma pariston vaihdosta tai sinulla on muita kysymyksiä, paikallinen autokorjaamo tai Toyota-jälleenmyyjä voi auttaa.

   Toivottavasti tämä auttaa ja turvallista matkaa!

   Vastaa

Jätä kommentti

×

Kysy asiantuntijalta

*Seuraa tätä sivua joka tunti. Vastaamme sinulle koskien kommenttiasi tai kysymystäsi.